Accountancy

1928, zomaar een getal. Maar wat zegt dit getal? Is dit veel of is dit weinig? Is dit mijn winst? Is dit mijn verwachte omzet? Als accountant kunnen wij u veel vertellen over de getallen van uw onderneming. Onze hobby is namelijk cijfers.

Om u meer te vertellen over de cijfers van uw onderneming is het belangrijk dat uw prestaties worden vastgelegd. Dat doet u in de financiële administratie. U voldoet hiermee aan de wettelijke plicht, maar het geeft u ook inzicht in de conditie van uw onderneming. Net als een topsporter presteert u op een hoog niveau, waarbij een topconditie bijdraagt aan de beste prestaties. Ondernemen is topsport.

Onze oplossing

Vanuit de administratie kunnen verschillende analyses worden gemaakt. Met deze analyses worden verschillende vragen beantwoord. Wat is mijn omzet? Wat zijn de gemaakte kosten? Wat is mijn winst? Deze analyses kunnen wij maandelijks of per kwartaal via een tussentijdse rapportage voor u opstellen. Tenminste één keer per jaar zal een rapportage moeten worden gemaakt op basis van de wettelijke verplichting. Dit gebeurt in de vorm van een jaarrekening, waarbij wij een accountantsverklaring afgeven.

Inzicht in uw prestaties ten opzicht van uw branche

Wat is uw prestatie ten opzichte van uw branchegenoten? Maak ik meer kosten? Is mijn brutomarge wel hoog genoeg? Deze en meer vragen kunnen wij beantwoorden door uw cijfers te vergelijken met uw branchegenoten. U krijgt zo inzicht in uw prestaties ten opzicht van uw branche en kunt u maatregelen nemen om de conditie van uw onderneming te verbeteren.