Accountancy

Vanaf de start komt een ondernemer steeds weer voor vragen en keuzes te staan. Met alleen uw talent kunt u ver komen, maar wij willen u als coach verder helpen bij het verhogen van uw prestaties, het bijbrengen van technieken en het maken van keuzes.

Om uw vragen juist te beantwoorden en u te helpen met uw keuzes zult u uw prestaties registreren. Naast dat dit wettelijk verplicht is krijgt u ook inzicht hoe goed u het doet, waar u uw prestaties kunt verbeteren en vergelijken met uw branchegenoten. Onze accountants coachen u met het registreren van uw prestaties. U kunt het zelf doen via online boekhouden of wij kunnen dit voor u doen.

Nadat uw gegevens zijn geregistreerd in een gedegen administratie, kunnen wij periodieke cijfers en de jaarrekening samenstellen. Periodieke cijfers en de jaarrekening geven u overzicht en inzicht in de ontwikkelingen, zodat u tijdig beslissingen kunt nemen. Wat zijn de werkelijk gemaakte kosten? Stijgt de winst en blijven de kosten binnen de marges. Kortom onze accountants coachen u op administratief, financieel en bedrijfseconomisch gebied. Bij de jaarrekening en specifieke opdrachten kunnen onze accountants een accountantsverklaring afgeven.

Onze accountants adviseren u bij de juiste financieringsvorm en geven aan hoe de efficiency van de onderneming verhoogd kan worden en hoe de kosten zo laag mogelijk gehouden kunnen worden. Daarnaast zijn onze accountants deskundig op het gebied van strategie, fusies en overnames.
Ook begeleiden onze adviseurs u bij due diligence onderzoeken en bedrijfsoverdracht.

Vragen?

Stel uw vraag gerust bij één van onze adviseurs

Contact

Aangesloten bij: