Werken bij VANDERLAANGROEP

Werken bij VANDERLAANGROEP betekent ook werken aan jezelf. Bij ons heb je de mogelijkheid om de verschillende aspecten van accountancy en belastingen te leren. Hierdoor kan ook jij de coach worden voor ondernemers, van start tot de persoonlijke finish.

Wij zijn trots op onze medewerkers, omdat ze zichzelf zijn. Onze medewerkers zijn origineel en goed. De persoon maakt het verschil. Deze verschillen zorgen ervoor dat we kritisch blijven in de uitvoering van onze werkzaamheden. Hierdoor is onze kwaliteit hoog. Wij durven nieuwe wegen in te slaan en zijn niet bang om kritische vragen te stellen. Wij zijn persoonlijk betrokken bij de cliënt en willen alles weten.

Elke opdracht is voor ons anders en vraagt om een slimme analyse, nieuwe ideeën en een andere aanpak. Wij zijn scherp. Continue persoonlijke ontwikkeling zien wij als voorwaarde voor succes. Jij krijgt de mogelijkheid om te studeren. Ook geven wij minimaal 6 keer paar jaar trainingen via incompany cursussen met goed eten.

VANDERLAANGROEP heeft korte lijnen en een open, informele cultuur. Wij zijn creatief in onze advisering en efficiënt in de uitvoering. Wij belonen je met goede arbeidsvoorwaarden en een fijne werkomgeving met moderne faciliteiten. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij heel belangrijk. Ook plezier in het werk en collegiaal samenwerken. Fulltime of parttime, jij bent onderdeel van een mooi team.

Je werkt zelf op een vaste locatie, maar uiteraard mag je ook je collega’s op andere kantoren opzoeken om daar samen goede oplossingen te bedenken. Ook zijn wij sterk in de regio. Dat betekent dat de meeste cliënten dicht bij onze 3 vestigingen zijn gevestigd. Iedere vestiging opereert zelfstanding, maar er kan altijd een beroep worden gedaan op de aanwezige kennis op de eigen of andere vestigingen. Wij werken als één groep, de VANDERLAANGROEP.

Nieuwsgierig geworden naar werken bij VANDERLAANGROEP? Wij zijn altijd op zoek naar talent. Bekijk onze openstaande vacatures. Zit je vacature er niet tussen, maar heb je wel ambities om bij VANDERLAANGROEP te werken? Stuur dan een open sollicitatie voorzien van je cv via ons sollicitatieformulier.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij VANDERLAANGROEP betekent ook werken aan jezelf. Je investeert in jezelf en wij investeren in jou. Jij bepaalt aan welke investering je behoefte hebt. Daarnaast vinden wij de balans tussen werk en privé belangrijk, want als je lekker in je vel zit, coach je ook beter.

Hieronder vind je enkele van onze investeringen in jou:

Stage en afstuderen

Bij ons krijg je de mogelijkheid om alle aspecten van het accountancy- en het belastingvak te leren.

Stage bij VANDERLAANGROEP betekent meewerken in de dagelijkse praktijk. Hierdoor kun je alle facetten van het vakgebied leren en zien of je het vak leuk vindt. Gedurende je stageperiode word je intensief begeleid, zodat je veel opsteekt van je stage.

Voor de duur van de stage gaan we een schriftelijke stageovereenkomst aan. Onderdeel van deze overeenkomst is de geheimhoudingsverklaring, vanwege de vertrouwelijkheid van de gegevens waar je mee werkt.

Wij zien stage als een perfecte manier elkaar te leren kennen en misschien kun je na je stage bij ons komen werken. Interesse? Laat je gegevens achter via het sollicitatieformulier.

Voor het afronden van de AA en RA opleiding is een 3 jarige afstudeerstage verplicht. Doordat VANDERLAANGROEP een AFM vergunning heeft, kun je zowel in de samenstel- als de controlepraktijk met je afstudeeronderwerpen terecht. Interesse? Laat je gegevens achter via het sollicitatieformulier.