0
Over ons

Ondernemen is topsport. Elke dag presteert u op een hoog niveau om het maximale uit uw onderneming te halen. U bent goed in uw vakgebied. Maar is dat wel goed genoeg om uw doelen te behalen? Heeft u goed inzicht in uw financiële situatie? Betaalt u niet te veel belasting? Waar ligt u ’s nachts wakker van?

Onze adviseurs staan voor u klaar en sparren graag met u over uw onderneming. U kunt vrijuit met ze praten en van gedachten wisselen. Over bovenstaande vragen, maar ook over de hordes die u tegenkomt naar uw doelen. Hoe is uw score op het financiële, fiscale en juridische vlak? Kent u alle fiscale spelregels? Voor u het weet staat u buitenspel.

VANDERLAANGROEP helpt u met al u vragen op het gebied van accountancy, belasting, bedrijfsoverdracht en personeel. Sinds 1928 coachen wij ondernemers in het midden- en kleinbedrijf naar het maximale resultaat met zo min mogelijke belasting.

Creatief in onze advisering en efficiënt in de uitvoering. Net als u zijn wij ook ondernemer. Wij ontzorgen u, zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen. Vanaf de start tot uw persoonlijke finish helpen wij u en gaan wij voor een langdurige relatie. Hoe hechter de band, hoe meer wij voor u betekenen.

Wilt u ook beter presteren? Wij gaan graag de sportieve uitdaging met u aan.

Heeft u nog vragen?

Vraag het één van onze coaches.

Vraag het een coach

VANDERLAANGROEP is aangesloten bij: