Senior Assistent Accountant MKB met doorgroeiambitie

Ben je op zoek naar een omgeving waarin je kan bijdragen aan het succes van ondernemers? Wil je meer verantwoordelijkheid en ruimte om jouw initiatieven en leidinggevende capaciteiten te laten zien? Weet jij hoe je duurzame relaties met klanten uitbouwt? Wij bieden je binnen VANDERLAANGROEP Assendelft alle ruimte om hier vorm aan te geven.

Als senior assistent accountant werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van de jaarrekening, balans en winst en verliesrekening. Je gaat dit doen voor de meer complexe klanten en helpt hen met de optimalisatie van de financiële administratie en fiscale mogelijkheden. Samen met de accountants en adviseurs werk je aan een zo goed mogelijke dienstverlening voor onze klanten. Tot slot zorg je er als senior voor dat onze starters en junioren goed worden begeleid en help je ze om verder te groeien.

Na een wenperiode aan het kantoor en je collega’s zul je zelfstandig gaan werken voor een eigen klantenpakket. Hierbij word je uiteraard ondersteund door collega’s die deze klanten al kennen. Voor deze klanten ben jij het aanspreekpunt, ben je sparringspartner en zorg je samen met het team voor goede begeleiding en financiële en fiscale advisering.

Bedrijfsprofiel
Als ondernemend en regionaal actief kantoor voorzien van AFM-vergunning en SRA-kwaliteitskeurmerk hebben wij een missie om maatwerk te leveren aan onze klanten, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun onderneming. Met circa 40 medewerkers verspreid over de drie kantoren in de regio Zaanstreek/ Noord-Holland bedienen wij een brede MKB-klantenkring. Door 95 jarige ervaring en de persoonlijke benadering zijn wij een kantoor met karakter!

Wil je ons team komen versterken, stuur dan jouw schriftelijke reactie voorzien van een korte motivatie en CV via het sollicitatieformulier.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Jean Halferkamps op via j.halferkamps@vanderlaangroep.nl of via telefoonnummer 075-687 49 59.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.