Oops...
Slider with alias vanderlaan werken bij not found.
Werken bij slider

Werken bij VANDERLAANGROEP betekent ook werken aan jezelf. Bij ons heb je de mogelijkheid om verschillende aspecten van het accountancy- en belastingvak te leren. Hierdoor kan ook jij een coach worden voor ondernemers, van start tot de persoonlijke finish.

VANDERLAANGROEP is een organisatie met korte lijnen en open, informele cultuur. Wij zijn creatief in onze advisering en efficiënt in de uitvoering. Onze medewerkers zijn origineel en goed, omdat ze zichzelf zijn; de persoon maakt het verschil. Deze verschillen zorgen ervoor dat we kritisch blijven in de uitvoering van onze diensten, waardoor onze kwaliteit hoog is.

Wij zijn niet bang om kritische vragen te stellen en durven nieuwe wegen in te slaan.
Wij zijn persoonlijk betrokken bij de cliënt en willen alles weten. Continue persoonlijke ontwikkeling zien wij als voorwaarde voor succes.

Elke opdracht is voor ons anders en vraagt om een slimme analyse, nieuwe ideeën en een andere aanpak. Daarom zijn wij scherp. Ons werkterrein is een dynamische omgeving die vraagt om een continue alertheid.

Iedere vestiging opereert zelfstanding, maar er kan altijd een beroep worden gedaan op de aanwezige kennis van andere collega’s op de eigen of andere vestigingen. Wij werken als één groep, de VANDERLAANGROEP.

Heeft u nog vragen?

Vraag het één van onze coaches.

Vraag het een coach

VANDERLAANGROEP is aangesloten bij: