VANDERLAANGROEP en Fenix Fiscaal en Financieel Advies gaan samen verder

VANDERLAANGROEP en Fenix Fiscaal en Financieel Advies gaan samen verder

Per 1 april jl. heeft Fenix Fiscaal en Financieel Advies zich aangesloten bij het, van oorsprong Zaanse, kantoor VANDERLAANGROEP Accountants, Belastingadviseurs en Bedrijfsadviseurs. VANDERLAANGROEP, met thans vestigingen in Assendelft, Zaandam, Purmerend en Noord-Scharwoude, bestaat dit jaar 90 jaar en biedt al jarenlang een totaaloplossing voor ondernemers op het gebied van accountancy, belastingen, personeel/salaris en bedrijfsoverdracht. Met de eerder ontstane samenwerking met Fenix Fiscaal en Financieel Advies, ontstaat nu een nieuw hoofdstuk.

Meerwaarde

De aansluiting heeft voor zowel Fenix Fiscaal en Financieel Advies, als voor de VANDERLAANGROEP, in de huidige veranderende accountancymarkt een meerwaarde. VANDERLAANGROEP heeft een groeiambitie en creëert deze middels Fenix Fiscaal en Financieel Advies. Ook Fenix Fiscaal en Financieel Advies kiest hiermee voor verdere groei, én – met  name door ontwikkelingen in de accountancy – voor kwaliteit en continuïteit op de lange termijn. Erik Jansen van Fenix Fiscaal en Financieel Advies zal in dienst treden als kantoorleider van het kantoor in Assendelft. De cliënten van Fenix Fiscaal en Financieel Advies zullen worden geïntegreerd in kantoor Assendelft.

Groei

Erik Jansen is verantwoordelijk voor de verdere groei van het kantoor in Assendelft en voor de continuering van de cliëntenportefeuille van Fenix Fiscaal en Financieel Advies. Marco Vet en Marco van der Laan, eigenaren van de VANDERLAANGROEP: “Dit is een mooie kans om onze totale positie en dienstverlening te versterken, dat is ook interessant voor ondernemers! Groei betekent ook werkgelegenheid. Kijk daarvoor snel op onze website voor de beschikbare vacatures!”

Vragen?

Meer weten over de samenwerking? Of geïnteresseerd in de diensten van VANDERLAANGROEP? Loop gerust bij ons binnen. De koffie staat altijd klaar. Liever eerst even bellen voor een afspraak? Dat mag natuurlijk ook altijd. Erik Jansen (06-21936161) of Vincent Rozemeijer (06-10920909) staan u graag te woord.

Vragen?

Stel uw vraag gerust bij één van onze adviseurs

Contact

Deel dit bericht via