Vacatureoverzicht

Vacatureoverzicht


Vacature Belastingadviseur

Ben jij een

Belastingadviseur zonder box?

Dan hebben wij jou nodig!

Huh een belastingadviseur zonder box? Ja klopt, een ongebruikelijke vraag, maar wij zullen dit verder uitleggen.

Wij zoeken een belastingadviseur die de actuele spelregels kent van de verschillende belastingen. Zorgt dat de klant niet wordt teruggefloten door de Belastingdienst. De beste oplossingen kan bieden voor fiscale vragen. Ondernemers helpt met het vastleggen van de onderlinge spelregels. Zijn hand dus niet omdraait voor leningsovereenkomsten, managementovereenkomsten e.d. Maar ook adviesmogelijkheden ziet. Nieuwe wet- en regelgeving implementeert. De werkprocessen bewaakt en verbetert.

Iemand die een luisterend oor heeft voor de medewerkers en ze coacht met hun werkzaamheden. Die recentelijk meerdere jaren ervaring heeft met het geven van belastingadvies op een accountantskantoor of administratie- en/of belastingadvieskantoor. Voornamelijk met cliënten uit het MKB. Zijn fiscale opleiding op minimaal HBO-niveau heeft afgerond. Gas kan geven, nieuwe werkzaamheden snel eigen maakt en goed is in het stellen van prioriteiten. Je staat stevig in je schoenen. Adhoc werkzaamheden gaat je goed af en je bent stressbestendig. Die origineel is en zijn mening durft te geven. Niet aan de zijlijn staat, maar op onderzoek uitgaat. Kritische vragen stelt.

Maar ook iemand die echt leeft. Die eerder naar huis gaat om zijn team qua sport te coachen. Een bitterballetje mee-eet na het werk. Die geniet van een mooi boek of van een concert. Maar ook die een keer als laatste het licht uit doet, omdat er genoeg werk ligt.

Eigenlijk zoeken wij iemand die ook even “out of the box” denkt, maar wel binnen de mogelijkheden van de huidige wet- en regelgeving. Kortom een belastingadviseur zonder box. Herken je jezelf hierin? Dan ben jij de versterking van ons team in Assendelft voor de functie van Belastingadviseur.

Wat kun je van ons verwachten? Goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt jezelf verder ontwikkelen. Prettige balans tussen werk en privé. Je werkzaamheden op parttime basis uit te voeren (minimaal 32 uur). Als jij belooft om terug te komen, mag je 29 dagen vrij nemen.

Wil je ons team komen versterken, stuur dan jouw schriftelijke reactie voorzien van een korte motivatie en CV via het sollicitatieformulier.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Marco Vet AA RB op via solliciteer@vanderlaangroep.nl of via telefoonnummer 075-687 49 59

Vragen?

Neem contact op met één van onze adviseurs

Contact

Aangesloten bij: