Salarisadministratie

Uw onderneming is zo succesvol dat u het niet meer alleen kan en u neemt personeel in dienst. Er zal een salarisadministratie moeten worden gevoerd, waarbij wordt gekeken naar de fiscale en sociale wet- en regelgeving met eventuele CAO en arbeidsrechtelijke zaken. Uw personeel moet kunnen vertrouwen op een correcte loonstrook en het juiste nettobedrag ontvangen.

Onze salarisadministrateurs kunnen voor u de gehele salarisadministratie voeren of u kunt dat (gedeeltelijk) zelf doen via online lonen. U ontvangt de loonstroken, een overzicht van de te betalen bedragen aan uw personeel en het bedrag dat u verschuldigd bent aan loonheffingen en pensioenpremies. Ook kunnen wij u een betaalbestand opsturen, zodat u op efficiënte wijze de lonen kunt betalen.

Onze salarisadministrateurs en-adviseurs zijn ingeschreven bij het NIRPA. Het NIRPA is een kwaliteitswaarborg en zorgt voor verplichte permanente educatie, zodat onze salarisadministrateurs op de hoogte zijn van de belangrijkste ontwikkelingen. Meer informatie kunt u zien in onderstaande prestentatie film van het NIRPA.

 

 

 

Vragen?

Stel uw vraag gerust bij één van onze adviseurs

Contact

Aangesloten bij: