V. (Vincent) Rozemeijer AA

Accountant | Teamleider

T 075 6874959 | M 06 10920909
E v.rozemeijer@vanderlaangroep.nl
| Connect

Vincent Rozemeijer werkt bij VANDERLAANGROEP in de functie van accountant en teamleider van de vestiging Assendelft.

Vincent werkt sinds 2 oktober 2002 bij VANDERLAANGROEP waar hij is begonnen als assistent accountant tijdens zijn duale  studie bedrijfseconomie aan de Hogeschool voor Economische studies in Amsterdam. Daarvoor heeft hij zijn VWO behaald en nog twee jaren Economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na het behalen van zijn studie bedrijfseconomie in 2004 is Vincent in 2005 gestart met zijn opleiding tot accountant. De theorieopleiding heeft hij in deeltijd gevolgd en in 2010 behaald. De praktijkopleiding is daarna gestart en in 2013 heeft Vincent het diploma Accountant-Administratieconsulent behaald. Op dit moment volgt Vincent een fiscale studie tot Belastingadviseur.

Vincent is ingeschreven bij de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA) als Accountant-administratieconsulent (AA).

Bij de vestiging Assendelft wendt hij zijn kennis op het gebied van boekhoudsoftware en interne beheersing aan om de interne processen bij de cliënten onder de loep te nemen en hen van een gepast advies te voorzien. Daarnaast treedt hij op als MKB adviseur voor cliënten met financiële en fiscale vraagstukken. Samen met de cliënt werkt hij graag oplossingsgericht.

Naast zijn werkzaamheden bij de vestiging Assendelft is Vincent als teamleider betrokken bij de controleopdrachten die worden uitgevoerd door VANDERLAANGROEP Audit.

Binnen ons kantoor biedt Vincent brede steun aan collega’s en werkt hij mee aan de kwaliteitsbeheersing binnen onze organisatie.

Vincent heeft net als VANDERLAANGROEP veel affiniteit met (top)sport. Als kind heeft hij op hoog niveau gejudood waarin hij het moest ontgelden tegen enkele oud-olympiërs. Op dit moment doet hij actief aan voetbal (FC Uitgeest) en tennis (TV De Dog) alleen dan op een wat lager niveau. Vincent is ook actief als vrijwilliger  voor het Jeugdschaatsen van IJsclub Uitgeest waar hij schaatsles geeft. Hij doet (zo zegt hij zelf) ook veel aan passief sporten: Hij is sinds zijn zeventiende een vaste bezoeker van AZ, kijkt graag naar  sport op TV (wielrennen, schaatsen, tennis en  voetbal) en heeft een voorliefde voor Amerikaanse sporten (basketball en American football).

Terug naar de coaches overzicht

Vragen?

Stel uw vraag gerust bij één van onze adviseurs

Contact

Aangesloten bij: