M. (Marco) Vet AA RB

Accountant | Belastingadviseur | Vennoot

T 0226 313376 | M 06 51615759
E m.vet@vanderlaangroep.nl
| Connect

Marco Vet werkt sinds 1 februari 1999 bij VANDERLAANGROEP in de functie van accountant en belastingadviseur en is sinds 1 mei 2001 directeur/eigenaar.

Na het Atheneum te hebben afgerond is Marco vanaf 1988 HEAO Bedrijfseconomie in Alkmaar gaan studeren, welke studie medio 1992 werd afgerond. Direct daarna besloot hij Economie te gaan te studeren aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Vervolgens heeft hij via Markus Verbeek in Amsterdam zijn studie Accountant-administratieconsulent met certificerende bevoegdheid in 1996 succesvol afgerond.
In 2008 heeft Marco met succes zijn 2,5 jarige opleiding als CB-Belastingadviseur (voorganger RB) afgerond.

Marco is ingeschreven bij het Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA) als Accountant-administratieconsulent (AA) en in het Register Belastingadviseurs (RB).

Nadat Marco bij de rechtsvoorganger van Deloitte heeft gewerkt, is hij in 1997 zijn eigen accountantskantoor Vet Accountancy gestart. Begin 1999 heeft hij dit kantoor ingebracht bij VANDERLAANGROEP.

De werkzaamheden die Marco dagelijks verricht, is het voornamelijk allround coachen en adviseren van DGA’s, zowel als accountant maar ook als belastingadviseur. Zijn advieswerkzaamheden bestaan voornamelijk uit het begeleiden van aan- en verkoop van ondernemingen al dan niet in familieverband, fiscale herstructureringen met diverse rechtsvormen, echtscheidingen in DGA-verband, begeleiden van gecompliceerde belastingcontroles, begeleiden van financieringen, pensioenadvies, estate planning en mediation.

Terug naar de coaches overzicht

Vragen?

Stel uw vraag gerust bij één van onze adviseurs

Contact

Aangesloten bij: