M.J.A. (Marco) van der Laan AA RB RV

 Accountant | Belastingadviseur | Register Valuator | Vennoot

T 0299 421402 | M 06 53449762
E m.vanderlaan@vanderlaangroep.nl
| Connect

Marco van der Laan werkt sinds 1 januari 1995 bij VANDERLAANGROEP in de functie van accountant, belastingadviseur en Register Valuator en is sinds 1 maart 1997 directeur/eigenaar.

Na het behalen van zijn diploma Accountant-administratieconsulent in 1995, heeft Marco de opleiding Vermogensadviseur van NOvAA met succes afgerond in 1998. Daarna heeft hij via deze beroepsorganisatie de opleiding van AA-Belastingadviseur in 2001 afgerond en heeft hij ook zijn fiscale titel (RB) behaald.

In 2006 heeft Marco de opleiding Business Valuation gevolgd op de RSM Erasmus University te Rotterdam en in 2007 heeft hij zijn diploma behaald. Na de verdediging van twee waarderingsrapporten heeft hij via de Stichting Waardering Bedrijf en Onderneming zijn titel RV verkregen.

Marco is ingeschreven bij het Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA) als Accountant-administratieconsulent (AA), in het Register Belastingadviseurs (RB) en bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV) als Register Valuator (RV).

De werkzaamheden die Marco verricht richten zich op het begeleiden van de werkzaamheden zoals die in de teams worden uitgevoerd, het geven van adviezen en het in stand houden en verder uitbouwen van de cliëntenportefeuille. De advieswerkzaamheden bestaan voornamelijk uit het begeleiden van ondernemers bij hun bedrijfsvoering op financieel en fiscaal gebied, het begeleiden bij de aan en verkoop van ondernemingen, het waarderen van ondernemingen, het begeleiden van bedrijfsoverdrachten binnen de familiesfeer.

Daarnaast verricht Marco als directeur/eigenaar activiteiten die voortvloeien uit het zelfstandig ondernemerschap, hetgeen inhoudt dat hij mede verantwoordelijk is voor de gehele bedrijfsvoering en voor de continuïteit van onze organisatie.

Terug naar de coaches overzicht

Vragen?

Stel uw vraag gerust bij één van onze adviseurs

Contact

Aangesloten bij: