M.N.M. (Marcel) van Langen AA RB

Accountant | Belastingadviseur

T 075 6353631 | M 06 57937804
E m.vanlangen@vanderlaangroep.nl
| Connect

Marcel van Langen werkt bij VANDERLAANGROEP in de functie van accountant en belastingadviseur.

Na zijn HAVO de opleiding heeft hij de HEAO BE afgerond en tevens zijn diploma Accountant-administratieconsulent en CB-belastingadviseur behaald. Marcel is begonnen als administrateur bij een Bouwbedrijf en heeft vervolgens de overstap gemaakt naar de Accountancy waar hij bij diverse landelijke organisaties heeft gewerkt. Marcel staat ingeschreven bij het Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA) als Accountant-administratieconsulent (AA) en in het Register Belastingadviseurs (RB).

Marcel is werkzaam op de vestiging Zaandam en is mede verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Hij is verantwoordelijk voor de planning en de kwaliteitseisen die wij als VANDERLAANGROEP aan onze dossiers en rapportages stellen.

Hij onderhoudt klantcontacten en adviseert op het gebied van administraties en belastingen, het adviseren van de juiste ondernemingsvormen, het opzetten van ondernemingsstructuren. Daarnaast is hij het aanspreekpunt voor bedrijven om de juiste strategieën te kiezen en de juiste beleidsmaatregelen te nemen.

Terug naar de coaches overzicht

Vragen?

Stel uw vraag gerust bij één van onze adviseurs

Contact

Aangesloten bij: