D.F.C. (Denis) Wortelboer AA RB

Accountant | Belastingadviseur | Vennoot

T 075 6353631 | M 06 51773671
E d.wortelboer@vanderlaangroep.nl
| Connect

Denis Wortelboer werkt sinds 1 februari 2006 bij VANDERLAANGROEP in de functie van accountant en belastingadviseur en is sinds 29 oktober 2008 directeur/eigenaar.

Na de hotelschool heeft Denis de studie Accountant-administratieconsulent succesvol gevolgd en heeft hij daarna de opleiding Operational Auditing aan de Hogeschool Nederland gevolgd. In 2006 is hij gestart met een fiscale studie (CB Belastingadviseur) die hij in 2008 heeft afgerond en daarmee de titel CB (voorganger van RB) behaalde.

Denis heeft gewerkt bij KPMG en de rechtsvoorganger van Crowe Horwath en staat ingeschreven bij het Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA) als Accountant-administratieconsulent (AA) en in het Register Belastingadviseurs (RB).

Hij is accountant en belastingadviseur van kleine en middelgrote (familie) bedrijven en houdt zich bezig met de controle van jaarrekeningen, begeleiden van overnames, bedrijfsopvolgingen en adviseren van cliënten op financieel en fiscaal gebied. Daarnaast is Denis eindverantwoordelijk voor de controleactiviteiten die worden uitgevoerd vanuit de VANDERLAANGROEP Audit B.V.

Terug naar de coaches overzicht

Vragen?

Stel uw vraag gerust bij één van onze adviseurs

Contact

Aangesloten bij: