A.E.P. (Annette) Dijkstra AA FFP

Accountant | Teamleider

T 0299 421402 | M 06 19001014
E a.dijkstra@vanderlaangroep.nl
| Connect

Annette Dijkstra werkt bij VANDERLAANGROEP in de functie van accountant en is daarnaast teamleider van kantoor Purmerend.

Na het VWO heeft zij de accountancy studie in deeltijd gevolgd. Tegelijkertijd was zij werkzaam bij Walgemoed Accountants & Adviseurs (tegenwoordig BDO Accountants & (Belasting)adviseurs) als beginnend assistent-accountant. Na vier jaar heeft zij haar loopbaan voortgezet bij KramerKuiper accountants|adviseurs in Purmerend. In 2003 heeft zij haar HEAO-AA diploma gehaald en na de praktijkopleiding AA kwam daar in 2006 het diploma Accountant-Administratieconsulent met certificerende bevoegdheid bij. In 2011 heeft Annette de opleiding tot gecertificeerd Financieel Planner gevolgd als aanvulling op haar expertise op financieel en fiscaal gebied en dat met het diploma gecertificeerd Financieel Planner afgerond in 2012.

Annette is ingeschreven bij de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA) als Accountant-administratieconsulent (AA) en bij de Federatie Financieel Planners als gecertificeerd Financieel Planner (FFP).

Binnen de vestiging Purmerend wendt zij haar expertise en ervaring als MKB adviseur en leidinggevende aan om zowel cliënten als collega’s te coachen. Zij legt haar cliënten de vaak ingewikkelde materie op financieel en fiscaal gebied graag uit in begrijpelijke taal. Met haar kennis op gebied van financiële planning helpt zij cliënten belangrijke financiële keuzes te maken waarbij niet de onderneming maar de (gepensioneerde) ondernemer centraal staat. In iedere levensfase kan een financieel plan opgesteld worden waarin de persoonlijke omstandigheden en wensen van de ondernemer verwerkt worden. Het financieel plan kan periodiek aangepast worden aan de veranderde omstandigheden, zodat de ondernemer steeds weet waar hij staat op financieel en fiscaal gebied.

Terug naar de coaches overzicht

Vragen?

Stel uw vraag gerust bij één van onze adviseurs

Contact

Aangesloten bij: