Aangesloten bij

sraSRA

Samenwerkende Registeraccountants en Administratie-Accountantconsulenten (SRA) is een samenwerkingsverband van ruim 370 zelfstandige accountantskantoren.
Lees meer over SRA

logo-nbaNederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA)

De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (Registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten).
Lees meer over NBA

rbalogoRegister Belastingadviseurs (RB)

Het Register Belastingadviseurs (RB) behartigt de belangen en bundelt de krachten van ruim 7.400 aangesloten belastingadviseurs. VANDERLAANGROEP heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden.
Lees meer over RB

logo-rppHet Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA)

Het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA) behartigt de belangen van vakopleidingen enerzijds en organisaties, beroepsbeoefenaren en natuurlijke personen – al dan niet werkzaam in dienstverband, die activiteiten ontplooien op het gebied van Payroll Accounting – anderzijds. Een en ander in de ruimste zin des woords.
Lees meer over NIRPA

Vragen?

Stel uw vraag gerust bij één van onze adviseurs

Contact

Aangesloten bij: