Aangesloten bij

SRA

SRA is de grootste vereniging van accountantskantoren in Nederland. Kwaliteit, kennis en deskundigheid zijn de belangrijkste vereisten voor het SRA-lidmaatschap. Ieder SRA-kantoor wordt met vaste regelmaat door onafhankelijk deskundigen namens SRA op deze aspecten gecontroleerd. Ook de beroepsvereniging en toezichthouders steunen op deze onderzoeken. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare partner.
Lees meer over SRA

Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA)

De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (Registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten).
Lees meer over NBA

Register belastingadviseurs (RB)

Het Register Belastingadviseurs (RB) behartigt de belangen en bundelt de krachten van ruim 7.000 aangesloten belastingadviseurs. VANDERLAANGROEP heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden.
Lees meer over RB

Het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA)

Het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA) draagt zorg voor de kwaliteitsborging van professionals die werkzaam zijn in de salarisadministratie. Registratie van NIRPA vindt plaats in het Register Salarisadministrateur (RSa) en het Register Payroll Professional (RPP). Dit gebeurt op basis van behaalde diploma’s en jaarlijkse Permanente Educatie. Hiermee wordt geborgd dat professionals op de hoogte zijn en- blijven van kennis en vaardigheden voor het uitoefenen van hun vak.
Lees meer over NIRPA

Nederlands Instituut voor Register Valuators (NiRV)

Het NiRV is de beroepsvereniging waarbij alle Register Valuators in Nederland zijn aangesloten. Een Register Valuator of RV is een financieel deskundige die gespecialiseerd is in de bepaling van de waarde van een onderneming. Het inschakelen van een RV bij het waarderen van bedrijven wordt steeds vanzelfsprekender, maar ook als het gaat om een zakelijk conflict, een echtscheiding, een faillissement of een schadeberekening zorgt een RV voor een heldere waardebepaling.
Lees meer over NiRV

Heeft u nog vragen?

Vraag het één van onze coaches.

Vraag het een coach

VANDERLAANGROEP is aangesloten bij: