UW ONDERNEMING STARTEN IN NOORD-HOLLAND

Als uw vakkundige coach in Noord-Holland, coachen onze adviseurs u naar het beste resultaat.

Als ondernemer wilt u net als topsporters succesvol zijn in uw vakgebied, u gaat voor een goed resultaat. Onderweg naar dit resultaat komt u enkele hordes tegen. Hordes zoals wet- en regelgeving, belastingen, administratieve en juridische kwesties. Om deze hordes makkelijker te kunnen nemen heeft u een vakkundige coach nodig, een coach die u begeleidt van start tot uw persoonlijke finish.

VANDERLAANGROEP biedt u een totaaloplossing en kunnen wij u helpen op gebied van accountancy, belastingen, personeel en salaris en bedrijfsoverdracht. Vanuit onze vestigingen in Assendelft, Noord-Scharwoude en Purmerend helpen wij u graag. Neem gerust contact met ons op als meer informatie wilt over onze diensten en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden om u te helpen.

UW ONDERNEMING STARTEN

Veel starters merken echter na een periode dat ze de wedstrijd iets te licht hebben opgevat. Bij onvoldoende voorbereiding kan het gebeuren dat door tegenvallende resultaten niet aan de verplichtingen kan worden voldaan. Of dat de start van de onderneming is te voorzichtig ingezet, waardoor alsnog allerlei investeringen moeten worden gedaan. Zorgen die te voorkomen zijn. Net als iedere topsporter bereidt u zich zeer goed voor op een prestatie en probeert u deze misstappen te voorkomen.

Bij het starten van uw onderneming denkt u van tevoren uitgebreid na over zaken, zoals:

Om als startend ondernemer tijdig de juiste informatie te verkrijgen, is het verstandig een goede en betrouwbare adviseur in te schakelen. De VANDERLAANGROEP is zo’n adviseur. Met onze coaching start u beter, waarbij zoveel mogelijk onzekerheden worden weggenomen.

Als coach zijn wij er voor het beantwoorden van al deze vragen. Wij staan u bij in het maken van keuzes, het oplossen van vragen. Ook brengen we u de laatste technieken bij. Voor al deze zaken hebben wij verschillende specialisten in huis.

UW ADVIESKANTOOR IN NOORD-HOLLAND

VANDERLAANGROEP kan u helpen met het maken van de juiste keuzes. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met één van onze coaches of kom langs bij één van onze kantoren.

Een eigen onderneming starten?

Stel uw vragen gerust aan één van onze adviseurs

Contact

Aangesloten bij: