De tweede golf van de coronacrisis raakt bedrijven in verschillende branches op een andere manier. Wilt u meer inzicht in deze turbulente tijd, doe de Mkb-branchescan.

De Mkb-branchescan op onze website is geheel aangepast aan de uitdagingen in deze turbulente tijd, op het gebied van financiën, strategie, personeel en innovatie. Na het invullen krijgt u een brancherapport met uw persoonlijke financiële verwachtingen, kansen en bedreigingen voor 2021.

De verzamelde uitkomsten van alle ondernemers die meedoen, worden in januari bekend gemaakt. Ons kantoor kan hiermee haar dienstverlening verbeteren, onze koepelorganisatie SRA kan bij de bespreking van steunmaatregelen in Den Haag uw belangen beter behartigen, en de resultaten komen ook voor u beschikbaar. Hoe meer ondernemers meedoen, hoe waardevoller de inzichten!

Doet u mee? Het invullen neemt 5 tot 10 minuten in beslag en de uitkomsten worden anoniem verwerkt. Globale kennis over de financiële kengetallen en de strategie van uw onderneming is van belang om de vragen te kunnen beantwoorden.

 

Klik hier voor de Mkb-branchescan

 

Heeft u naar aanleiding van de MKB-branchescan vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.