MKB-branchescan

MKB-branchescan

Publicatiedatum 19 september 2017

Ondernemen is topsport en elke dag staat u voor belangrijke beslissingen. Als uw vakkundige coach willen wij u hierbij graag helpen en bieden wij in samenwerking met onze netwerkorganisatie SRA de MKB-Branchescan aan. SRA is een netwerkorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland.

Het uitvoeren van deze scan doet u in enkele minuten en krijgt u daarna een persoonlijk rapport met de positie van uw onderneming ten opzichte van andere ondernemers in uw branche. Deze scan geeft u informatie over het verleden, maar ook over de toekomst! Wat zijn de investeringsplannen van uw branchegenoten voor het komende jaar? Wat zijn uw persoonlijke kansen, bedreigingen en kritische prestatie indicatoren (kpi’s)? U krijgt na afloop een persoonlijk rapport, waarin u al deze informatie eenvoudig kunt vinden in een duidelijk overzicht.

Wilt u een uitgebreid benchmarkrapport of heeft u nog vragen over de uitkomsten, wij helpen u graag hierbij en stel gerust uw vragen aan ons. VANDERLAANGROEP neemt deel aan Branche in Zicht van het SRA. Wij beschikken hierdoor over unieke kengetallen van uw branche. Specifiek binnen uw branche, kunnen wij samen met u, uw kansen voor het komende jaar in beeld brengen. Met dit persoonlijke advies zorgen wij ervoor, dat u steviger in uw schoenen staat!

Zet alvast de eerste stap en doe de MKB-branchescan!

Vragen?

Stel uw vraag gerust bij één van onze adviseurs

Contact

Deel dit bericht via