0
Millerdigital test

Ondernemen is topsport. Elke dag presteert u op een hoog niveau om het maximale uit uw onderneming te halen. U bent goed in uw vakgebied. Maar is dat wel goed genoeg om uw doelen te behalen? Waar ligt u ’s nacht wakker van? Heeft u goed inzicht in uw financiële situatie? Betaalt u niet teveel belasting?

Met deze vragen en andere vragen wilt u graag sparren. Maar ook over de hordes die u tegenkomt naar uw doelen. Hoe is uw score op het administratieve, fiscale en juridische vlak? Kent u alle fiscale spelregels? Voor u het weet staat u buitenspel.

VANDERLAANGROEP helpt u met al u vragen op het gebied van accountancy, belasting, bedrijfsoverdracht en personeel. Sinds 1928 coachen wij ondernemers in het midden- en kleinbedrijf naar het maximale resultaat met zo min mogelijke belasting.

Creatief in onze advisering en efficiënt zijn wij in de uitvoering. Net als u zijn wij ook ondernemer. Wij ontzorgen u, zodat u kunt doen waar u goed in bent, ondernemen. Vanaf de start tot uw persoonlijke finish helpen wij u en gaan wij voor een langdurige relatie. Hoe hechter de band, hoe meer wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u beter presteren? Wij gaan graag de sportieve uitdaging aan.

Heeft u nog vragen?

Vraag het één van onze coaches.

Vraag het een coach

VANDERLAANGROEP is aangesloten bij: