Erkenning RB-kantoor voor VANDERLAANGROEP

Erkenning RB-kantoor voor VANDERLAANGROEP

Publicatiedatum 14 september 2017

Het RB erkent de kwaliteit van VANDERLAANGROEP, waardoor wij sinds 5 september jl. formeel zijn erkend als RB-kantoor.

Over het RB
Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.

Inhoud erkenning
Om de kwaliteit van het Register Belastingadviseurs te verhogen is per 1 juli 2017 het reglement erkenning als RB-kantoor in werking getreden. Alleen kantoren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen mogen zich erkend RB-kantoor noemen.

VANDERLAANGROEP is al jaren een erkend RB-kantoor, maar vanwege de nieuwe regelgeving is dit opnieuw bevestigd. Met de erkenning als RB-kantoor wordt bevestigd dat VANDERLAANGROEP staat voor hoge kwaliteit. Bij VANDERLAANGROEP zijn alle belastingadviseurs aangesloten bij het RB. Wij hebben hiermee voldoende dekking om als geheel erkend te worden als RB-kantoor. Op elke vestiging van de VANDERLAANGROEP bent u daarom verzekerd van kwaliteit. Deze erkenning is fijn voor ons als organisatie, maar zeker ook voor u! U bent altijd zeker van correcte en actuele fiscale informatie.

Vragen?

Stel uw vraag gerust bij één van onze adviseurs

Contact

Deel dit bericht via