Uw belastingadviseur in Purmerend

Als uw vakkundige coach vanuit onze vestiging in Purmerend, coachen onze belastingadviseurs u naar het beste resultaat.

Net als een topsporter wilt u met zo min mogelijk belasting, gaan voor een goed resultaat. Of u nu een ondernemer bent of particulier, onderweg naar dit resultaat komt u enkele hordes tegen. Hordes zoals wet- en regelgeving, belastingen, administratieve en juridische kwesties. Om deze hordes makkelijker te kunnen nemen heeft u een vakkundige coach nodig, een coach die u begeleidt van start tot uw persoonlijke finish.

VANDERLAANGROEP biedt u een totaaloplossing en kunnen wij u helpen op gebied van accountancy, belastingen, personeel en salaris en bedrijfsoverdracht. Vanuit onze vestigingen in Assendelft, Noord-Scharwoude en Purmerend helpen wij u graag. Neem gerust contact met ons op als meer informatie wilt over onze diensten en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden om u te helpen.

Uw belasting en advies

Vroeg of laat wordt u geconfronteerd met een belastingaanslag. Onze belastingadviseurs weten alles af van de belastingfaciliteiten waarvan gebruik gemaakt kan worden. Onze belastingadviseurs zijn op de hoogte van de meest recente fiscale ontwikkelingen en vullen verschillende belastingaangiften in.

Ook adviseert de belastingadviseur u bij uiteenlopende fiscaal-juridische aangelegenheden. Is de ondernemingsvorm nog wel de juiste. Zo kan onze belastingadviseur u adviseren of het fiscaal aantrekkelijk is een eenmanszaak, maatschap, vennootschap onder firma of B.V. op te zetten. Voor informatie rondom de keuze rechtsvorm van uw onderneming, lees hier.

Ook zal onze belastingadviseur tijdig signaleren om de eenmanszaak of vennootschap onder firma op te zetten in een B.V. structuur. Of het nu gaat om tax-planning, bedrijfsopvolging of de positie van de DGA’s. De belastingadviseur komt altijd met praktische en integrale oplossingen.

VANDERLAANGROEP heeft het convenant “Horizontaal Toezicht” met de belastingdienst gesloten. De inspecteur controleert uw aangifte niet meer op basis van wantrouwen maar met vertrouwen. Dit resulteert erin dat de belastingdienst u niet meer gaat bezoeken voor een boekenonderzoek, maar vertrouwt op de hoge kwaliteit van onze organisatie.

Uw belastingadvieskantoor in Purmerend

VANDERLAANGROEP kan u helpen met het maken van de juiste keuzes. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met één van onze belastingadviseurs of kom langs bij ons kantoor in Purmerend.

Op zoek naar een belastingadviseur in Purmerend?

Stel uw vragen gerust aan één van onze adviseurs

Contact

Aangesloten bij: