Uw belastingaangifte Purmerend

Als uw vakkundige coach vanuit onze vestiging in Purmerend, kunnen wij u helpen met uw belastingaangifte.

Net als een topsporter wilt u met zo min mogelijk belasting, gaan voor een goed resultaat. Of u nu een ondernemer bent of particulier, onderweg naar dit resultaat komt u enkele hordes tegen. Hordes zoals wet- en regelgeving, belastingen, administratieve en juridische kwesties. Om deze hordes makkelijker te kunnen nemen heeft u een vakkundige coach nodig, een coach die u begeleidt van start tot uw persoonlijke finish.

VANDERLAANGROEP biedt u een totaaloplossing en kunnen wij u helpen op gebied van accountancy, belastingen, personeel en salaris en bedrijfsoverdracht. Vanuit onze vestigingen in Purmerend, Assendelft en Noord-Scharwoude helpen wij u graag. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over onze diensten en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden om u te helpen.

Verzorgen van uw belastingaangifte in Purmerend

De Nederlandse belastingwetgeving is redelijk complex te noemen, waardoor het risico bestaat dat uw belastingaangifte onjuist is ingediend. Het onjuist indienen van een belastingaangifte kan als gevolg hebben dat u nog meer belasting moet betalen, eventueel verhoogd met rentes en boetes.

De belastingadviseurs van VANDERLAANGROEP hebben een gedegen opleiding gevolgd en zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseur (RB). Het RB vereist dat aangesloten leden jaarlijks educatie volgen, waardoor onze belastingadviseurs bekend zijn met actuele wet- en regelgeving. Onze belastingadviseurs kunnen u helpen met het behalen van een maximaal resultaat, tegen een zo laag mogelijke belastinglast. Daarnaast wordt VANDERLAANGROEP periodiek getoetst, zodat onze kwaliteit op hoog niveau blijft.

Onze belastingadviseurs kunnen de volgende belastingaangifte verzorgen:

  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Dividendbelasting
  • Schenk- en erfbelasting
  • Omzetbelasting
  • Loonheffingen

Mocht de Belastingdienst niet akkoord zijn met de Belastingaangifte, dan kunnen wij namens u een bezwaarschrift indienen.

Uw belastingaangifte inkomstenbelasting Purmerend

De meest voorkomende vorm van belastingaangifte is de aangifte inkomstenbelasting. Voor iedereen is het doen van de aangifte inkomstenbelasting verplicht.

Vanuit ons kantoor in Purmerend kunnen wij deze belastingaangifte voor u verzorgen. In deze aangifte wordt onder andere uw inkomsten uit uw werk, uw woning, uw belang in een besloten vennootschap, uw banksaldo’s en de waarde van uw effecten meegenomen. Daarnaast zijn er in de aangifte inkomstenbelasting mogelijkheden om bepaalde uitgaven in mindering te brengen op uw inkomen en in sommige gevallen heeft u zelfs recht op bepaalde heffingskortingen.

Onze belastingadviseurs in Purmerend helpen u graag bij het doen van de aangifte inkomstenbelasting Purmerend.

Uw belastingaangifte in laten vullen in Purmerend

Vanuit onze vestiging Purmerend helpt VANDERLAANGROEP u graag met het invullen van uw belastingaangifte. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met één van onze belastingadviseurs of kom langs bij ons kantoor in Purmerend.

HEEFT U ADVIES NODIG OVER UW BELASTINGAANGIFTE?

Stel uw vragen gerust aan één van onze adviseurs

Contact

Aangesloten bij: