Belasting en advies

Vroeg of laat wordt u geconfronteerd met een belastingaanslag. Onze belastingadviseurs weten alles af van de belastingfaciliteiten waarvan gebruik gemaakt kan worden. Onze belastingadviseurs zijn op de hoogte van de meest recente fiscale ontwikkelingen en vullen verschillende belastingaangiften in.

Ook adviseert de belastingadviseur u bij uiteenlopende fiscaal-juridische aangelegenheden. Is de ondernemingsvorm nog wel de juiste. Zo kan hij adviseren of het fiscaal aantrekkelijk is een eenmanszaak, maatschap, vennootschap onder firma of B.V. op te zetten.

Ook zal hij tijdig signaleren om de eenmanszaak of vennootschap onder firma op te zetten in een B.V. structuur. Of het nu gaat om tax-planning, bedrijfsopvolging of de positie van de DGA’s. De belastingadviseur komt altijd met praktische en integrale oplossingen.

VANDERLAANGROEP heeft op 27 september 2011 het convenant “Horizontaal Toezicht” met de belastingdienst gesloten. De inspecteur controleert uw aangifte niet meer op basis van wantrouwen maar met vertrouwen. Dit resulteert erin dat de belastingdienst u niet meer gaat bezoeken voor een boekenonderzoek, maar vertrouwt op de hoge kwaliteit van onze organisatie.

Vragen?

Stel uw vraag gerust bij één van onze adviseurs

Contact

Aangesloten bij: