Referenties

“In het gehele overnameproces, bestaande uit de onderhandelingen, het due diligence onderzoek en de met de koop samenhangende overeenkomsten heb ik met volle tevredenheid gebruik kunnen maken van de expertise binnen VANDERLAANGROEP Value”.

directeur eigenaar Marco Koster, STEBOMA Ventilatietechniek

“VANDERLAANGROEP Value heeft ons op kundige wijze bijgestaan bij de aankoop van de aandelen van de familie Koopmans en bij latere aandelenoverdrachten tussen de aandeelhouders onderling”.

aandeelhouders en directie Mario Smit & Marco Velseboer, Koopmans' Drukkerij

“Wij hebben de samenwerking met VANDERLAANGROEP Value tijdens onze overname als zeer prettig ervaren. We zijn tijdens deze periode goed ondersteund en geïnformeerd door Marco van der Laan. En nu ná 5 jaar is het contact nog steeds zeer positief.”

aandeelhouders en directie Frank en Rinske van den Nouwland, Paul Warmer B.V.
“In een samenwerking tussen onze belastingadviseur en accountant met VANDERLAANGROEP Value is de aandelenoverdracht voor ons familiebedrijf succesvol afgerond.”
directeur eigenaar Margret Veld-Loos, Loos Cacao B.V.

“Na de geslaagde bedrijfsoverdracht kunnen mijn ouders eindelijk van hun welverdiende pensioen gaan genieten.”

huidige firmanten Aldo Pieters & Rimke Visbeek, Dirk Visbeek Rijwielhandel
“Wat begon met een waardebepaling en onderhandelingen eindigde in een geslaagde overdracht van Škoda Lakeman aan Heron van de Stern Groep”
Henny & Wil Lakeman, Autobedrijf Lakeman B.V. (Škoda dealer)

“Met behulp van Marco van der Laan hebben de onderhandelingen geleid tot een geslaagde transactie met de franchisegever Hunkemöller”

Mariette & Pieter Struijk, BSV Foundations BV (franchise-nemer Hunkemöller)

Heeft u nog vragen?

Vraag het één van onze coaches.

Vraag het een coach

VANDERLAANGROEP is aangesloten bij: