Diensten

Administratie
Online boekhouden
Samenstellen jaarrekening
Controleren jaarrekening
Accountantsverklaring
Ondernemingsplan
Begeleiding bij oprichting B.V.
Due Diligence


VESTIGINGEN

Assendelft
Oranjeboomkade 1
Postbus 1
1566 ZG Assendelft
Telefoon 075 6874959

Noord-Scharwoude
Kokkel 20
Postbus 64
1723 ZH Noord-Scharwoude
Telefoon 0226 313376

Purmerend
Wormerplein 111
Postbus 11
1440 AA Purmerend
Telefoon 0299 421402

Uw bedrijf controleren in Noord-Holland

Als uw vakkundige coach in Noord-Holland, coachen onze adviseurs u naar het beste resultaat.

Als ondernemer wilt u net als topsporters succesvol zijn in uw vakgebied, u gaat voor een goed resultaat. Onderweg naar dit resultaat komt u enkele hordes tegen. Hordes zoals wet- en regelgeving, belastingen, administratieve en juridische kwesties. Om deze hordes makkelijker te kunnen nemen heeft u een vakkundige coach nodig, een coach die u begeleidt van start tot uw persoonlijke finish.

VANDERLAANGROEP biedt u een totaaloplossing en kunnen wij u helpen op gebied van accountancy, belastingen, personeel en salaris en bedrijfsoverdracht. Vanuit onze vestigingen in Assendelft, Noord-Scharwoude en Purmerend helpen wij u graag. Neem gerust contact met ons op als meer informatie wilt over onze diensten en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden om u te helpen.

Uw bedrijf controleren

Onze accountants kunnen uw jaarrekening controleren. Dit kan zijn, omdat uw onderneming wettelijk verplicht is om de jaarrekening te laten controleren door een accountant of dat u of andere partijen meer zekerheid willen hebben bij de jaarrekening.

Een wettelijk controle is verplicht voor ondernemingen waarbij aan de volgende criteria in een periode van 2 jaar is voldaan:

  • uw omzet is meer dan € 12.000.000
  • uw balanstotaal is meer dan € 6.000.000
  • u meer dan 50 werknemers in dienst heeft.

Voldoet u niet aan de bovengenoemde criteria, dan kan wellicht minder werkzaamheden worden uitgevoerd door onze accountants, waarbij wij uw jaarrekening voorzien van een samenstellingsverklaring of een beoordelingsverklaring.

Bij een (wettelijke) controle zullen wij de jaarrekening voorzien van een “controleverklaring van de onafhankelijke accountant” en zullen wij de jaarrekening controleren of deze een juist beeld geeft van de financiële positie van uw organisatie en stellen wij vast dat de jaarrekening voldoet aan wet- en regelgeving. Daarnaast wordt de jaarrekening door onze belastingadviseurs beoordeeld op fiscale mogelijkheden, zodat u niet te veel belasting betaalt.

De controle van de jaarrekening wordt uitgevoerd door VANDERLAANGROEP AUDIT. Doordat wij deze (wettelijke) controles als ondernemers benaderen, leveren onze bevindingen waardevolle informatie op. Zo krijgt u als ondernemer inzicht in het functioneren van uw onderneming en wordt duidelijk welke activiteiten binnen uw onderneming winstgevend zijn. Het laat ook zien waar kostenreducties noodzakelijk zijn en welke investeringen gedaan moeten worden. Op deze manier is een gedegen accountantscontrole niet alleen noodzakelijk kwaad, maar een waardevol instrument voor uw onderneming.

VANDERLAANGROEP AUDIT beschikt over de door wet vereiste vergunning om jaarrekening te mogen controleren. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 29 september 2008 aan VANDERLAANGROEP AUDIT deze vergunning verleend.

Uw advieskantoor in Noord-Holland

VANDERLAANGROEP kan u helpen met het maken van de juiste keuzes. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met één van onze coaches of kom langs bij één van onze kantoren.

Advies nodig over uw bedrijf controleren?

Stel uw vragen gerust aan één van onze adviseurs

Contact

Aangesloten bij: