Uw accountant in Assendelft

Ondernemen is topsport. Elke dag presteert u op een hoog niveau om het maximale uit uw onderneming te halen. Als uw accountant in Assendelft helpen wij u graag om uw prestaties verder te verhogen.

Accountant Assendelft

Onze adviseurs staan voor u klaar en sparren graag met u over uw onderneming. U kunt vrijuit met ze praten en van gedachten wisselen. Onze accountants in Assendelft helpen u graag met uw boekhouding. Het is namelijk onze sport. Hierdoor heeft u meer tijd voor zaken die u leuk vindt.

Onze accountants kunnen onder meer de jaarrekening samenstellen en/of controleren. Dit kan zijn, omdat uw onderneming wettelijk verplicht is om de jaarrekening te laten controleren door een accountant of dat u of andere partijen meer zekerheid willen hebben bij de jaarrekening.

Ook voor het afgeven van een accountantsverklaring, begeleiding bij het oprichten van een bv of hulp bij uw ondernemingsplan kunt u terecht bij onze accountants in Assendelft.

Fiscaal adviseur Assendelft

Onze fiscaal adviseurs weten alles af van de belastingfaciliteiten waarvan gebruik kan worden gemaakt en helpen u graag met al uw fiscale vragen. Zowel zakelijk als privé. Wij adviseren u bij uw belastingaangifte, maar wij kunnen de belastingaangifte ook voor u opstellen. Wij verzorgen voor u de volgende belastingaangiften: inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, schenk- en erfbelasting, omzetbelasting en loonheffingen.

Ook voor hulp bij de keuze van de rechtsvorm, het omzetten naar een bv of het beëindigen van een bv kunt u terecht bij onze fiscaal adviseurs in Assendelft.

Salarisadministrateur Assendelft

Heeft u personeel? Zij zijn belangrijkste kapitaal van uw onderneming en zorgen voor een groot deel voor het succes van uw onderneming. Te late of onjuiste betaling van het salaris wilt u voorkomen. De salarisadministratie moet een geoliede machine zijn. Onze salarisadministrateurs in Assendelft helpen u graag met het verwerken van de salarisadministratie.

Over VANDERLAANGROEP

Sinds 1928 coachen wij ondernemers in het midden- en kleinbedrijf naar het maximale resultaat met zo min mogelijke belasting. Creatief in onze advisering en efficiënt in de uitvoering. Net als u zijn wij ook ondernemer. Wij ontzorgen u, zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen. Vanaf de start tot uw persoonlijke finish helpen wij u en gaan wij voor een langdurige relatie. Hoe hechter de band, hoe meer wij voor u betekenen.

Wilt u ook beter presteren? Wij gaan graag de sportieve uitdaging met u aan.

Heeft u nog vragen?

Vraag het één van onze coaches.

Vraag het een coach

VANDERLAANGROEP is aangesloten bij: