Vacatureoverzicht

Vacatureoverzicht


Vacature Systeembeheerder

Ben jij een

Systeembeheerder zonder gitaar?

Dan hebben wij jou nodig!

Huh een systeembeheerder zonder gitaar zal je nu afvragen. Ja klopt, een ongebruikelijke vraag, maar wij zullen dit verder uitleggen.

Wij zoeken een systeembeheerder die processen optimaal automatiseert. ICT vragen van collega’s met passie beantwoordt. Weet waar de beste hardware te koop is en deze met de juiste software kan installeren. De ontwikkelingen op ICT gebied bijhoudt. Die ervoor zorgt dat Jesse ons niet kan hacken. Licenties en de IT omgeving goed documenteert. Bewaakt de back-up procedure. Klein projectmanagement van IT producten leuk vindt. Je kunt hier denken aan nieuwe software uit de accountantsbranche.

Iemand die zorgt voor de juiste oplossing bij niet juiste werking van ICT. Die nieuwe hard- en software installeert, test, implementeert en evalueert. Dit ook doet voor de nieuwste versies. Maar ook zorgt dat de juiste licenties zijn geïnstalleerd. Service en kwaliteit gericht is. Gas kan geven, nieuwe werkzaamheden snel eigen maakt en goed is in het stellen van prioriteiten. Je staat stevig in je schoenen. Adhoc werkzaamheden gaat je goed af en je bent stressbestendig. Die origineel is en zijn mening durft te geven. Niet aan de zijlijn staat, maar op onderzoek uitgaat. Kritische vragen stelt.

Maar ook iemand die geniet van het leven. Een bitterballetje mee-eet na het werk. Iemand die in het weekend uit zijn dak gaat bij een festival. Even een biertje drinkt op het terras. Maar ook die een keer als laatste het licht uit doet, omdat er genoeg werk ligt.

Eigenlijk zoeken wij iemand die op onze collega Rob lijkt. Rob is gitarist. Om verwarring te voorkomen zoeken wij iemand zonder gitaar (mocht je die wel hebben, mag je natuurlijk ook reageren). Herken je jezelf hierin? Dan ben jij de versterking van ons team in Noord-Scharwoude voor de functie van systeembeheerder.

Wat kun je van ons verwachten? Goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt jezelf verder ontwikkelen. Prettige balans tussen werk en privé. Je werkzaamheden op parttime basis uit te voeren (minimaal 32 uur). Als jij belooft om terug te komen, mag je 29 dagen vrij nemen.

Wil je ons team komen versterken, stuur dan jouw schriftelijke reactie voorzien van een korte motivatie en CV via het sollicitatieformulier.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Rob Bonte op via solliciteer@vanderlaangroep.nl of via telefoonnummer 075-687 49 59

 

Vragen?

Neem contact op met één van onze adviseurs

Contact

Aangesloten bij: